Qka ju ndihmon ta lironi nikotinen nga trupi juaj

Pirja e duhanit është e dëmshme për shëndetin dhe të gjithë e dimë këtë. Për disa, është mjaft e vështirë të prishësh këtë zakon. Nikotina është shkaku kryesor për një rritje të shpejtë të presionit të gjakut dhe dëmtim serioz të mushkërive. Për më tepër, edhe nëse ndaloni të pini duhan, efekti i nikotinës do të zgjasë me vite!
Pra, për të gjithë duhanpirësit dhe ish-duhanpirësit ushqime të shëndetshme dhe ndryshimet në stilin e jetës mund t'ju ndihmojnë të shfarosni nikotinën nga trupi juaj.
Këtu kemi renditur disa nga ushqimet më të mira që do t'ju ndihmojnë të largoni nikotinën nga trupi juaj:
1. Brokoli

Share this: