Stop duhanit me kiwi dhe..

Ky frut mrekullie do t’ju ndihmojë të eleminoni nikotinën nga trupi juaj. Fruta kivi është një burim i pasur i vitaminave A, C dhe E. Kur pini duhan, nivelet e këtyre vitaminave ulen. Inositol gjendet në kivifretë. Studimet e fundit kanë treguar që inositoli, për shkak të funksionit të tij si pararendës i një sistemi të mesazhit të dytë ndërqelizor, mund të jetë i dobishëm në trajtimin e depresionit. Përfitimi i këtij veprimi qetësues që ndodh si kur hani Kivi është ulja e rritjes së metabolitëve që promovojnë kancerin. Gjithashtu Kivi ka klorofil i cili është i dobishëm në pastrimin e mëlçisë së dikujt.

Po ashtu

Filtera te cilet ndihmoin lenjen e duhanit brenda 7-14 dit 🚭
Efektet fillestare
1.Ndalon kalimin e nikotines ne trupin tuaj
2.Stabilizon frymarrjen
3.Ndalon kollitjen
Produkt i licensuar pa efekte ansore i garantuar 100% per efektet e lartcekura .
Qmimi 6.99€

Per porosi ju lutem kontaktoni +38345435674

Share this: