Karrota për konsumuesit e duhanit

Nëse pini duhan, atëherë duhet të dini që sa herë që ndizni një cigare nikotina mbetet në trupin tuaj për tre ditë. Nikotina gjithashtu dëmton lëkurën tuaj. Lëngu i karotës është i mirë për lëkurën, dhe është i pasur me vitamina A, C, K dhe B, të cilat janë vërtetuar se janë efikase në largimin e nikotinës nga trupi. Mbivendosja e vitaminës A mund të jetë toksike për njerëzit, por nuk ka të ngjarë të arrihet vetëm me dietë (shumica e mbingarkesës së vitaminave ndodh me plotësim) .Përmbledhja e karotës mund të shkaktojë një nuancë të lehtë portokalli në ngjyrën e lëkurës, por nuk është e dëmshme për shëndetin.

Produkt per ndalimin e nikotines nga trupi juaj Kliko

Share this: