Largohuni nga ambienti me nikotinë

• Mos pini duhan në ambientet e brendshme, pini duhan gjithnjë jashtë dhe kërkoni që edhe të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.
• Mos pini asnjëherë duhan në prani të fëmijës.
• Mos pini kurrë duhan në makinë, pini përpara se të niseni ose bëni një pushim për të pirë cigare.
• Bëjuni të qartë miqve dhe të afërmve se, nuk doni që të pihet duhan në prani të fëmijës.
• Kur jeni jashtë me familjen, zgjidhni ambiente ku nuk pihet duhan si p.sh. restorant ku ndalohet duhani.
Këshillat e mësipërme nuk kanë të bëjnë vetëm me fëmijët e porsalindur, por me fëmijët e çdo moshe, pasi të gjithë kanë të drejtë të jetojnë në një ambient ku nuk pihet duhan.

Fillo ta shijosh natyren me ecje .

Produkt për ndalimin e nikotines gjat konsumimit te duhanit klilo ktu

Share this: