Uji dhe konsumimi i duhanit

Pirja e duhanit dehidraton trupin tuaj. Uji është thelbësor që trupi i njeriut të funksionojë siç duhet. Ajo përbën dy të tretat e peshës së trupit tonë, dhe çdo qelizë dhe organ varet nga kjo. Pa ujë, një person do të vdiste brenda vetëm disa ditësh. Kur braktisim pirjen e duhanit, uji lehtëson disa nga shqetësimet që lidhen me tërheqjen e nikotinës:
Konstipacioni, kollitja, uria / nxitja për të ngrënë dhe dëshirat për të pirë duhan
Uji gjithashtu ndihmon të largohet nikotina e mbetur nga trupi, dhe duke e mbajtur veten të hidratuar mirë, do të ndjeheni më mirë përgjithësisht. Uji gjithashtu pastron lëkurën tuaj!
Këshillë e shëndetshme: Si i kaloni disa orë dhe ditë të ardhshme, të cilat do të jenë ndër më të vështirat që do të përjetoni, gjatë udhëtimit tuaj për t'u bërë ish-duhanpirës?
Këtu janë 10 mënyra për të tejkaluar dëshirat e cigareve 
Kliko

Share this: