Duhani 🚭Produkti i cili po ndihmon popullaten ta lejn

🚭Ndaloni pirjen e duhanit tani 100% e garantuar 🚭 me fakte te plota ne ju garantoim për gjdo fjale qe ne e themi .
Qmimi: 6.99€
Pastrohu nga nikotina ✅
Efektet fillestare

 1. Javen e parë te përdorimit stabilizon frymarrjen .
 2. Ritmi i zemrës dhe shtypja e gjakut i rikthehen niveleve normale
  3.Të ftohtit që e ndjeni si pasojë e nikotinës, i rikthehet normales
 3. Oksigjeni që gjendet në enët e gjakut i rikthehet normales, pasi të pastrohet nga thithja e monoksidit të karbonit
  5.Fillon të zvogëlohet rreziku i zhvillimit të sëmundjeve koronare
 4. Pas 48 ore:Nikotina dhe përbërësit e vet eliminohen krejtësisht nga trupi
  7.Nervat e dëmtuara fillojnë të ri-rriten
  8.Shqisat e shijes të cilat ishin dëmtuar nga katrani dhe kimikalet e ndryshme fillojnë ta rikthejnë ndjeshmërinë e tyre (ushqimi fillon të ketë shije më të mirë)
 5. Pas një muaji:
  Rreziku për zhvillimin e tipit 2 të diabetit, kancerit dhe sëmundjeve kardiovaskulare është zvogëluar
 6. Tre – nëntë muaj:
  Strukturat e dëmtuara në mushkëri janë riparuar

– Simptomat si kolli dhe problemet me frymëmarrje janë eliminuar thuajse të gjitha

Share this: