Shirup BIO100% lexo përmbajtjen dhe te mirat e tij

Përbërësit:

karota,Vitaminë A, karoten, hekur, magnezit, kalcium .

Shirup kundër gripit, kollës dhe gëlbazes,qetësimin e stomakut, kundër diarresë .Tundeni mirë para perdorimit 3-4 luge ne ditje e preferuar për te gjitha moshat Për te rriturit është e preferuar të përdoret para bukes ndersa moshat e reja nen 18 vjet është e preferuar të përdoret mbas bukes .

Produktin mund ta porositni ne 044714077

Share this: