Lënja e duhanit brenda javes metoda më e lehtë

Te gjithë e dim se konsumimi i duhanit ju kalon në varshmeri dhe shkakton semundje qe ju fillimisht nuk i vreni ato sëmundjen e mushkërive , ataku i zemres , goditjet dhe sëmundjet e enëve të gjakut , kancerin …

Fillimisht ju duhet ta perdorni nje shirup i cili ju ndihmon ne pastrimin e mushkërive nga (gëlbaza , pluhuri , nikotina ..) Shirupi preferohet te jetë BIO 100% pa efekte ansore

Ne ju kemi siguruar një shirup
Dhe mund ta porositni ne whatsaap duke klikuar Porosit Tan
i

Mbase duhani është një semundje e cila kalon në varshmeri ne kemi menduar për ju se si mund te konsumoni cigaren me nje doze minimale te nikotines vetem sa për ta kaluar efshin

Filter i cili ndalon kalimin e nikotines ne trupin tuaj Kliko Porosit tani

Mbas shumë rrezultateve te arritura më këtë metodë ne kemi kontaktuar me shitesit e këture produkteve dhe kemi arritur ta bëjme nje ofertë speciale për ju

Shirup dhe Filter se bashku ne ofertë për 12€ për porosit kliko Porosit tani

Pastrohu nga nikotina ✅

Efektet fillestare

 1. Javen e parë te përdorimit stabilizon frymarrjen .
 2. Ritmi i zemrës dhe shtypja e gjakut i rikthehen niveleve normale
  3.Të ftohtit që e ndjeni si pasojë e nikotinës, i rikthehet normales
 3. Oksigjeni që gjendet në enët e gjakut i rikthehet normales, pasi të pastrohet nga thithja e monoksidit të karbonit
  5.Fillon të zvogëlohet rreziku i zhvillimit të sëmundjeve koronare
 4. Pas 48 ore:Nikotina dhe përbërësit e vet eliminohen krejtësisht nga trupi
  7.Nervat e dëmtuara fillojnë të ri-rriten
  8.Shqisat e shijes të cilat ishin dëmtuar nga katrani dhe kimikalet e ndryshme fillojnë ta rikthejnë ndjeshmërinë e tyre (ushqimi fillon të ketë shije më të mirë)
 5. Pas një muaji:
  Rreziku për zhvillimin e tipit 2 të diabetit, kancerit dhe sëmundjeve kardiovaskulare është zvogëluar
 6. Tre – nëntë muaj:
  Strukturat e dëmtuara në mushkëri janë riparuar

– Simptomat si kolli dhe problemet me frymëmarrje janë eliminuar thuajse të gjitha

https://shendetihealth.com/2020/02/24/lenja-e-duhanit-brenda-javes-metoda-me-e-lehte/

One thought on “Lënja e duhanit brenda javes metoda më e lehtë

Comments are closed.