Efektet afatgjata të marijuanës:

Lexo


• Reduktim i rezistencës ndaj sëmundjeve të zakonshme (ftohja, bronkiti, etj)
• Dobësim i sistemit imunitar
• Çrregullime të rritjes dhe zhvillimit
• Rritja e qelizave të parregullta të strukturuara në trup
• Reduktimi i hormoneve seksuale mashkullor

Kliko porosit tani
🚭 Ndalo pirjen e duhanit tani 100% ndalo kalimin e nikotinës ne trupin tuaj 🚭


• Shkatërrimin i shpejtë i fibrave të mushkërive dhe lezione (dëmtime) në tru që mund të jenë të përhershme.
• Kapacitet i reduktuar seksual
• Vështirësi në studime: aftësi të zvogëluar për të mësuar dhe mbajtur përmendësh
• Apatia, të qenët i përgjumur, mungesa e motivimit
• Ndryshime të personalitetit dhe humorit
• Paaftësia për të kuptuar gjërat në mënyrë të qartë.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.