E NDIZNI CIGAREN MENJËHERË PAS USHQIMIT? ME SIGURI NUK E KENI DITUR KËTË!

Shumica e duhanxhinjve pikërisht më me dëshirë ndezin cigaren menjëherë pas ushqimit.

Shumica e duhanpirësve dëshiron të ndezë cigaren menjëherë pas racionit, mirëpo nuk janë të vetëdijshëm sa dëm i shkaktojnë organizmit të vet me këtë shprehi.

Dëshira e fuqishme për të ndezur cigaren është impuls për të pirë një cigare pas ushqimit diçka me të cilën mund të njëjtësohen me cigaren shumica e duhanpirësve

Reklamë

Filtera te cilet ndihmoin lenjen e duhanit brenda 7-14 dite , vlen te ceket nqofse ju konsumoni 2-3 pako ne ditje me perdorimin e filterit te pare bie niveli i konsumimit per 50% kliko butonin

Shpesh ndezin cigaren menjëherë duke menduar që po ashtu shpejt do ta tresin ushqimin, mirëpo shkenca nuk e përkrah këtë teori të tyre.

Është konstatuar që një cigare pas ushqimit mund të ketë ndikimin e njëjtë në organizëm sikur të keni pirë dhjetë.

Gjithashtu, pirja e duhanit menjëherë pas ngrënies vetëm më tej irriton zorrët.

Sistemi i tretjes punon në tërë trupin, kurse nikotina lidhet me oksigjenin në gjak, sepse pastaj absorbohet më lehtë.

Shkencëtarët paralajmërojnë se një cigare pas një racioni në mënyrë dramatike rrit rrezikun e kancerit të zorrëve dhe kancerit të mushkërive.

Cigaret, nëse nuk mundeni pa to, i konsumoni të paktën 20 minuta pas ushqimit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.