Doktoresha kosovare ofron këshilla falas për lëkuren

Doktoresha kosovare ofron këshilla falas për lëkuren

Duke parë situatën që ka shkaktuar pandemia koronavirus në vendin tonë, doktoresha e licensuar për estetikë, Dafina Krasniqi ka vendosur që të ofrojë këshilla falas për lëkurën.

Këtë lajm e ka bërë të ditur vetë ajo.

Reklamë

Filtera te cilet ndihmoin lenjen e duhanit brenda 7-14 dite , vlen te ceket nqofse ju konsumoni 2-3 pako ne ditje me perdorimin e filterit te pare bie niveli i konsumimit per 50%

“Të nderuarë qytetarë,dhe klientë te nderuar,

Me qëllim që të ndihmojmë në këtë situatë pandemie, do te mundohemi t’ju ofrojmë; konsulta, këshilla, propozime si dhe përshkrime terapeutike për problemet dhe sëmundjet e ndryshme të lëkurës (dermatologji) ne bashkpunim me Biodroga Kosove.
Kësisoj, nëse keni një shqetësim apo problem lëkure (të shoqëruar edhe me foto), për të cilin mendoni se mund t’ju ndihmojnë këshillat tona, mund të na shkruani pa hezitim në Fb dhe Insta (mesazhe).

E menjëherë pas kësaj inciative, Krasniqi ka bërë të ditur se interesimi ka qenë mjaft i madh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.