Ndalo pirjen e duhanit gradualisht

Të gjithë e dim se duhani është semundje e cila shkakton varësi por gjithsesi ka mijera njerëz të cilët kan ndaluar pirjen e duhanit pa asnjë metodë ne do të ju tregoim njëren nga metodat më te mira te cilat jua kemi vertetuar me fakte te plota deri më tani

1. Ju nuk mund ta lini duhanin atëhere filloni redoktimin e tij me bonbona me shije mentolli apo çamçakez të djegest Orbit

2. Ju prap nuk munt ta lini duhanin atëhere filloni gjdo mëngjes duke mos e konsumuar duhanin në esull është gabimi më i madh që bëni

3. Ju prap nuk mund ta lini duhanin mbase keni filluar ti zbatoni 2 rregullat qe i permendem më siper filloni te pakten të përdorni ushqime të cilat ju pastroin nga nikotina

4. Gjdo duhanpires ka vështersi ne frymarrje vrapimi dhe sporti është shumë i dobët tek duhanpiresit atëhere perdor keto ushqime BROKOLI , PORTOKALL , LËNG KARROTR , SPINAQ , KIWI , BANANE . Largoin nikotinen

5. Ju keni mushkëri te dobeta dhe gëlbaze atëhere merr 1 kg mjaltë mbushe më qepë apo gjingjifil dhe konsumojeni 2 here ne ditje nga një lugë ushqimi në mëngjes preferohet të perdoret në esull

6. Ju tani po i zbatoni keto 5 pika të cilat ju përmendem por vesi për të konsumuar duhanin ende nuk ka kaluar varshmëria ka kaluar në psiqiken tuaj , ju keni edhe një mundesi te fundit perdorni filterat të cilet ndaloin kalimin e nikotines ne trupin tuaj dhe ne të njejten koh ul nivelin e konsumimit direkt për 50%

Ju do te jeni mirenjohes dhe shum faleminderues në qofte se do ti zbatoni keto rregulla

Leave a Reply