Autopsia tregon shkaktarin e vdekjes së 39 vjeçares nga Istogu

Sevdije Kukleci nga fshati Lluga e Istogut ka ndërruar jetë një muaj më parë si pasojë e sepsës.

Kështu tregon rezultati i nxjerr i autopsisë, në të cilën theksohet se deri të vdekja e së ndjerës ka ardhur “si rrjedhojë e peritonitit fibrinoz-purulent si pasojë e performimit të ulcerës duodenale, e shoqëruar me rënie sistematike të organeve, sic janë insufienca renale dhe infisuenca respiratore”, thuhet në raportin e siguruar nga Klan Kososva.

Reklamë

Filtera te cilet ndihmoin lenjen e duhanit brenda 7-14 dite , vlen te ceket nqofse ju konsumoni 2-3 pako ne ditje me perdorimin e filterit te pare bie niveli i konsumimit per 50%
Porosit Tani whatsaap

Rezultati i autopsisë është nxjerr tre ditë më parë, ndërsa autopsia është kryer saktësisht më 20 prill.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.