Si ti largoni njollat fillestare kancerogjene te zorrëve

Duke pirë mjaltin e shkrirë në ujë, të gjitha njollat e zorrëve do të zhduken mjalti preferohet te jetë origjinal dhe sidomos e kultivuar në bjeshkë

Ne ju kemi siguruar një mjalt originale te cilen mund ta porositni dhe ta testoni në qoftë se mjalta nuk është originale e bjeshkes ju mund ta ktheni

Mjalten mund ta porositni ne whatsaap tek kultivuesi duke klikuar ne buton

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.