Thuaj stop duhanit

Të gjithë e dim se duhani është semundje e cila shkakton varësi por gjithsesi ka mijera njerëz të cilët kan ndaluar pirjen e duhanit pa asnjë metodë ne do të ju tregoim njëren nga metodat më te mira te cilat jua kemi vertetuar me fakte te plota deri më tani

1. Ju nuk mund ta lini duhanin atëhere filloni redoktimin e tij me bonbona me shije mentolli apo çamçakez të djegest Orbit 

2. Ju prap nuk munt ta lini duhanin atëhere filloni gjdo mëngjes duke mos e konsumuar duhanin në esull është gabimi më i madh që bëni 

3. Ju prap nuk mund ta lini duhanin mbase keni filluar ti zbatoni 2 rregullat qe i permendem më siper filloni te pakten të përdorni ushqime të cilat ju pastroin nga nikotina

Mjalti i bjeshkës pastron trupin tuaj nga nikotina plotësisht ne jua kemi siguruat atë nga bjeshka e Istogut dhe mund ta porositni tek kultivuesi në whatsaap duke klikuar në buton

Ju tani po i zbatoni keto 3 pika të cilat ju përmendem por vesi për të konsumuar duhanin ende nuk ka kaluar varshmëria ka kaluar në psiqiken tuaj , ju keni edhe një mundesi te fundit perdorni filterat të cilet ndaloin kalimin e nikotines ne trupin tuaj dhe ne të njejten koh ul nivelin e konsumimit direkt për 50% kët produkt ju mund ta perdorni gjat perdorimit te mjaltit pa efekte ansore ju ndihmon lenjen gjat perdorimit te cigares

Filtera te cilet ndihmoin lenjen e duhanit brenda 7-14 dite , vlen te ceket nqofse ju konsumoni 2-3 pako ne ditje me perdorimin e filterit te pare bie niveli i konsumimit per 50%
Qmimi 6.99€ kliko butonin ⬇️

Leave a Reply