Thuaj stop duhanit

StopSmokingFilters

Filtera adekuat te licensuar për lënjen e duhanit një ndër produktet më efikase për lenjën e duhanit qe nga viti 2018 e deri me tani .

1.Përdorimi

Futet filteri në cigare dhe rregullisht duhet përdorur filterin , ky lloj i filterit mund te përdoret deri ne 10 herë

2. Efektet vetëm pozitive

Stabilizon frymarrjen .

Ritmi i zemrës dhe shtypja e gjakut i rikthehen niveleve normale
Të ftohtit që e ndjeni si pasojë e nikotinës, i rikthehet normales

Oksigjeni që gjendet në enët e gjakut i rikthehet normales, pasi të pastrohet nga thithja e monoksidit të karbonit
Fillon të zvogëlohet rreziku i zhvillimit të sëmundjeve koronar

Pas 48 ore:Nikotina dhe përbërësit e vet eliminohen krejtësisht nga trupi
Nervat e dëmtuara fillojnë të ri-rriten
Shqisat e shijes të cilat ishin dëmtuar nga katrani dhe kimikalet e ndryshme fillojnë ta rikthejnë ndjeshmërinë e tyre (ushqimi fillon të ketë shije më të mirë)

Pas një muaji:
Rreziku për zhvillimin e tipit 2 të diabetit, kancerit dhe sëmundjeve kardiovaskulare është zvogëluar Tre – nëntë muaj:
Strukturat e dëmtuara në mushkëri janë riparuar

– Simptomat si kolli dhe problemet me frymëmarrje janë eliminuar thuajse të gjitha

Produktin mund ta porositni në

whatsaap-viber: +37744714077

Kliko butonin ⬇️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.