Shirup bio për pastrimin nga nikotina

Shirup për PASTRIMIN e MUSHKËRIVE prodhohet bio 100% vetem me porosi

Ky shurup i mrekullueshëm per behet nga:
👉XHENXHEFILI
👉 Mjalti I bjeshkes
👉 Halat e PISHAVE


është 100% natyral i shishëm dhe pa asnje efekt anësor.
Çmimi 33€

Me këtë shurup të mrekullueshëm pastroni mushkërit tuaja nga nikotina pa asnje dhimbje,
Shkencëtarë tregojnë se sirupi nga xhenxhefili dhe halat e pishave është tepër efikas për :

-✅semundjet e frymëmarjes,

✅ pastrimin e mushkërive nga nikotina,

-✅parandalim të kancerit të mushkërive,

✅ ndalim të gërhitjes gjatë natës,

-✅parandalim të kollitjes,

-✅pastrim nga këlbaza,

✅ dhe gjithashtu pastrimin i kanaleve te frymëmarjes te duhanpirësit.

🚫Ky ilaç preferohet të konsumohet sidomos për duhanpirësit e shumtë që kan probleme me mushkëri dhe frymëmarrje.

🔛Ky ilaç përmban vitamin C, A, B1, B2, B6 si dhe Kalcium dhe Kalium.

Përdorimi
Të piher dy deri ne tri herë në ditë për dy javë rresht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.