Rehabilitim të pirjes se duhanit (udhëzues Gratis)

1.Ulja e nivelit te konsumimit

Fillimisht për një rehabilitim dhe pastrim nga duhani duhet ulur nivelin e konsumimit . Si te ulim nivelin e konsumit?

Ulja e nivelit te konsumimit e mundeson një filter i cili është adekuat për ndalimin e nikotines dhe stabilizimin e organizmit tek një duhanpirës (fryemarrja , kollitja shqisat e shijes , ushqyerit me te mirë ) .

1 pako 6.99€ (10filtera) 1 filter perdoret 10herë

2. Si te pastrohemi nga nikotina

Pastrimi i mushkerive nga nikotina tek një duhanpires nuk mund te jetë efikas pa perdorimin e filterave përveq atyre te cilet e kanë nderprerë konsumimin e duhanit .

Ushqimi i cili ndihmon pastrimin e mushkerive nga nikotina pa efekte ansore i sigurt 100% është mjalta e perzier me xhenxhifil , por mos harroni sepse nikotina ne organizmin e njerit ka shkateruar shum vitamina te cilat duhet te riktheni ato për ta mboshtur gradualisht pirjen e duhanit

Karrotat: Konsumimi i rregullt i Karrotave ndihmon në marrjen e vitaminave A,C dhe K, të cilat i shkaktrron nikotina.

Pra një duhanpirës për ta kthyer organizmin e tij ne normalitet dhe te largohet nga varshmeria duhet ta ti përciell këto hapa për nje kohe te caktuar . 1. Ulja e nivelit te konsumimit 2. Pastrimi nga nikotina 3. Rikthimin e vitaminave mos hezitoni për gjdo pa qartësi kontaktoni viber ose whatsaap +37744714077 ne do ja dalim

Leave a Reply