Pse duhet të konsumoni qumësht para gjumit?

Qumështi është një burim i shkëlqyeshëm ushqyesish, është i shëndetshëm për kockat tuaja dhe ka edhe më shumë përfitime nëse e pini para se të flini.

Qumështi mund t’ju ndihmojë të bini në gjumë më shpejt, të flini gjumë të qetë pa u zgjuar në mes të natës, dhe madje të rritni humbjen e peshës.

6.99€
Filtera te cilet ndihmoin lenjen e duhanit brenda 7-14 dite vlen te ceket ne qofte se ju konsumoni 2-3 pako ne ditje me perdorimin e filterit te pare bie niveli i konsumimit per 50% per porosi dergo Emrin__Mbiemri__Adresa_Nr.Tel__
Kliko Buton


Qumështi ka përbërës që mund të përmirësojnë cilësinë tuaj të gjumit.

Disa studime mbi njerëz dhe kafshë kanë treguar se pirja e qumështit mund të çojë në një gjumë më të mirë. Qumështi përmban triptofan dhe melatonin, të cilat mund t’ju ndihmojnë të bini në gjumë më lehtë dhe më shpejt.

Qumështi është një burim i shkëlqyeshëm i proteinave.

Nëse keni ngrënë darkë shumë herët para se të flini, mund të keni probleme duke fjetur gjatë gjithë natës. Nëse doni të shmangni zgjimin në mes të natës sepse stomaku juaj po gërmitet nga uria, provoni të pini qumësht para gjumit. Ka një aspekt psikologjik për të pirë qumësht para gjumit.

Në një farë mase, pirja e qumështit para gjumit mund t’ju ​​ndihmojë të bini në gjumë sepse bëhet një ritual gjatë natës që ju ndihmon të relaksoheni dhe të përgatiteni për të shkuar në shtrat.

Mund t’ju ​​ndihmojë të humbni peshë.

Nëse e bëni pirjen e qumështit ritualin tuaj për t’ju ndihmuar të bini në gjumë dhe funksionon, mund t’ju ndihmojë me humbjen e peshës. Cilësia e dobët e gjumit mund të bëjë që të vendosni kilogramë të tepërt, kështu që përmirësimi i saj mund t’ju ndihmojë të ktheheni në peshën tuaj normale.

Mund të rrisë masën e muskujve të dobët.

Qumështi përmban proteina të quajtura kazeinë dhe hirrë. Disa studime kanë treguar se konsumimi i kazeinës dhe proteinave të hirrës në mbrëmje mund të rrisë sintezën e proteinave të muskujve brenda natës.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.