Çaj kunder gripit dhe virozave

Me vjeshtën nis edhe sezoni i gripit dhe virozave! Kolla është një nga simptomat më të shpeshta e të bezdisshme, por me këtë çaj ju do të mund të eliminoni këtë shqetësim!

Reklamë

6.99€
Filtera te cilet ndihmoin lenjen e duhanit brenda 7-14 dite vlen te ceket ne qofte se ju konsumoni 2-3 pako ne ditje me perdorimin e filterit te pare bie niveli i konsumimit per 50% per porosi dergo Emrin__Mbiemri__Adresa_Nr.Tel__
Kliko Buton

Share this:

Leave a Reply