Shirup maxhik kundër gripit , kollës , gëlbazes , diarresë…

Shirup

Përbërësit:

Mjaltë bjeshke e kristalizuar 60%

karota,Vitaminë A, karoten, hekur, magnezit, kalcium .

Shirup kundër gripit, kollës dhe gëlbazes,qetësimin e stomakut, kundër diarresë .Tundeni mirë para perdorimit 3-4 luge ne ditje e preferuar për te gjitha moshat Për te rriturit është e preferuar të përdoret para bukes ndersa moshat e reja nen 18 vjet është e preferuar të përdoret mbas bukes .

Produktin mund ta porositni ne 044714077

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.