Rehabilitim i pirjes se duhanit njoftim

Te gjith duhanpiresit fillimisht duhet te ulin nivelin e konsumimit per te filluar pastrimin e trupit nga nikotina

Uljen e nivelit te konsumimit e mundeson nje filter i quajtur stopsmoker

10 copë 6.99€

Ky filter nuk lejon organizmin te fornizohet me nikotine

Gjate perdorimit te filterit duhet filluar pastrimin e mushkerive dhe trupit nga nikotina me shirup

Shirup 250ml qmimi 10€

Ofertë fornzohu me 2 produktet baze per ta filluar rehabilitimin vetem 12€ shirup dhe filter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.