Llojet e ndryshme të kollës, mësoni trajtimet e duhura

Kolla nuk na ndahet, sa herë që ftohet koha dhe vijnë virozat. Ajo mund të jetë acaruese dhe drobitëse, shpesh e dhimbshme duke ngjallur edhe frikë për shëndetin.

  • Kolla e thatë,
  • Kolla me sekrecione,
  • Kolla e fortë,
  • Kolla kronike,
  • Infeksion i patrajtuar në rrugët e frymëmarrjes,
  • Alergjitë,
  • Duhani,
  • Ekspozimi ndaj mykut dhe pluhurat,
  • Sëmundje të mushkërive,
  • Probleme me gëlltitjen.

Me vetem ketë lloj te shirupit BIO 100% ju mund te qetësoni kollen dhe sëmundjet tjera të cekura më lart

Leave a Reply