Speci djegës shkatërron sëmundjen e rëndë të këtij shekulli, pa ilaçe dhe krejt natyralisht

Përbërësi aktiv që i jep specit atë shijen djegëse mund t’i rrethojnë qelizat e kancerit dhe t’i vrasin ato, thonë shkencëtarët, të cilat mund të ndihmojnë në zhvillimin e një kure për kancerin. Specat djegës mund të ndihmojnë në luftën kundër kancerit të gjirit, pasi shkencëtarët zbuluan se kapsaicina, komponenti aktive i djegëseve, mund të kalojë në kanale të specializuara përreth qelizave të kancerit duke shkaktuar vdekjen e tyre.

REKLAMË

Për porosi 044714077
Whatsapp +37744714077 +38345435674

Kancerat e tjera, duke përfshirë atë të zorrës së trashë, kockave dhe pankreasit, gjithashtu mund të mbyten nga ky element.

Megjithatë, kapsaicina nuk është efektive nëse hahet, thithet ose injektohet, studiuesit mendojnë se do të jetë efektive vetëm si një pilulë e bashkangjitur me një ilaç tjetër që synon qelizat e kancerit. Dr. Lea Weber, ka shkruar në revistën “Cancer Breast – Targets and Therapy”, –

REKLAMË

stopduhanit 🚭 shirup 100% bio pastron trupin tuaj nga nikotina , pastron mushkërit nga gëlbaza , stabilizon frymarrjen , ndalon kollitjen , rikthen shijen e ushqimit dhe shton oreksin vetëm për 6 dit

Kapsaicina është e aftë të nxisë apoptozën dhe pengon rritjen e qelizave të kancerit në lloje të ndryshme të kancerit, për shembull osteosarkoma, zorrës së trashë dhe kanceri pankreatik, ndërsa qelizat normale mbetën të padëmtuara.” Ai tha: “Në këtë studim synojmë të identifikojmë kanalet dhe nëntipet e ndryshme të kancerit të gjirit dhe të hetojmë efektin e lkapsaicinës në progresin e kancerit të gjirit.”

Share this:

Leave a Reply