Gjashtë ushtrime që këshillohen për muskujt e barkut

Më poshtë janë gjashtë ushtrime që këshillohen për to dhe, veç tyre, i bëjnë mirë edhe përmirësimit të ekuilibrit, drejtqëndrimit të trupit si dhe dhimbjeve të shpinës.


Favorizon qëndrueshmërinë e zonës lumbare

2. Mbaj ekuilibrin me top. Forcon rezistencën

Forcon rezistencën

3. Ushtrime për barkun vetem me një këmbë

Në këtë rast do të mobilizoni edhe muskujt e këmbës tjetër për të qëndruar në ekuilibër

4. Beni lëvizje rrethore

Bëni nga pesë rrotullime për secilin kah të lëvizjes

5. Pozicioni i Spiderman-it

Vazhdoni për 30 sekonda për secilën nga këmbët

6. Ushtrime për muskujt e barkut me dy këmbë

Përsëriteni ushtrimin 10 herë.

Share this:

Leave a Reply