Keni probleme me Anemi(pa gjaksi) Trajtohu BIO

Anemia është çrregullimi më i zakonshëm i gjakut. Organizmi i prekur nga kjo sëmundje karakterizohet nga pamjaftueshmëria e qelizave të kuqe të gjakut për të transportuar sasinë e nevojshme të oksigjenit në qelizat e trupit.

TRAJTIMI NATYRAL PER SEMUNDJEN E ANEMIS ME LENGUN BIO 100%

Përdorimi : Kjo pije duhet konsumuar për 14 ditë në mënyr që të shtoni nivelet e hekurit në gjakë.

Të pihet nje gotë në esull në mengjes

Pas dy jave duhët reduktuar pirja e këtij lëngu.

Kur ju keni anemi trupi juaj ka mungesë të oksigjenit, kështu që ju mund të përjetoni një nga simptomat e mëposhtme:

• Dobësi trupore, lodhje

• Vështirësi në frymëmarrje

• Marrje mendsh

• Të rrahura të shpejta ose të çrregullta të zemrës

• Zhurmë në vesh

• Thonj të dobët dhe që thyhen lehtë

• Tharje e gojës, djegia e gjuhës,

• Dhimbje koke

• Duar dhe këmbë të ftohta

• Zbehje apo zverdhje të lëkurës

• Dhimbje gjoksi

Share this:

Leave a Reply