Benefitet e lëngut të celerit

Të mirat e lëngjeve natyrale nga frutat janë të folura shpesh, por a e keni ditur se ai nga celeri ka benefite për pothuajse çdo aspekt të trupit?

Lexoni më poshtë për listën e kompletuar.

REKLAMË

Shirupa 100% BIO për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme
Keni probleme me shëndetin?
Mos hezitoni na kontaktoni ne mesazh ose në Whatsapp +37744714077
Shirupa për ( Dobësim, Anemi(pa gjaksi), Veshke, Mushkri, Bark….)

-Celeri ka antioksidantë të fortë që ndihmojnë me shëndetin e qelizave dhe parandalimin e sëmundjeve të tyre.

-Lëngu gjithashtu ndihmon ta aktivizojë stomakun duke e rikthyer acidin hydroklorik që ndihmon me tretje.

-Mund të ndihmojë në uljen e kolesterolit. -Është anti-inflamator natyral. -E ul tensionin e gjakut. -Ndihmon për pastrimin e mëlçisë. -Ka shumë benefite ushqyese si vitaminat B6, K, C.

Sugjeroheni ta pini lëngun e celerit të freskët dhe pa i shtuar asgjë tjetër, për të përfituar maksimalisht nga benefitet e perimes.

Share this:

Leave a Reply