Për Doktorët urgjente

Populli ka nevoi për sherbim mjeksor SHPËRNDAJENI✅ qe ta shohin të gjith
Doktor Antaresohuni ne si faqe ju japim shërbim dhe ndermjetsim falas pacienteve me doktorin e tyre
Sot patem thirrje nga disa pacient të cilet kërkuan vaksinim për grip sezonal dhe shprehen vullnetin të paguajn sa do vetëm të mos krijoin guzhma ne spitale
Po ashtu disa nga thirrjet ishin për ti bër analizat dhe kontrolla të përgjithshme (ndryshme) .

Faleminderit me ju gjithmonë SHËNDETI🩺

share #like

Share this:

Leave a Reply