PSE KENI DHIMBJE TË QAFËS?

Shumë persona, vuajnë nga dhimbjet e qafës dhe kjo ndodhë për shumë arsye. Ka shumë tretmane për dhimbjet e qafës, varësisht nga cili faktor ndodhe.

REKLAMË

Qafore Magneti – Ndalon dhimbjet e Qafës


Qafa përbëhet nga shtatë rruaza. Këto janë kocka ndërthurëse, të ndara që mundësojnë lëvijes dhe stabilitetin. Ajo është më pak e mbrojtur se shpina prandaj ka më shumë tendencë që të shkaktojë dhimbje.
Shpeshherë, dhimbjet e qafës largohen për disa ditë, por nëse vazhdojnë për një periudhë të gjatë, atëherë mund të jetë shenjë e dickaje serioze.

REKLAMË

Shirupa 100% BIO për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme
Keni probleme me shëndetin?
Mos hezitoni na kontaktoni ne mesazh ose në Whatsapp +37744714077
Shirupa për ( Dobësim, Anemi(pa gjaksi), Veshke, Mushkri, Bark….)

Ka shumë arsye pse ndodhë dhimbja e qafës, e ato janë:
Tendosja e muskujve – mund të shkaktojë dhimbje në këtë pjesë të trupit. Zakonisht paraqitet, kur lëvizni kokën. Tendosja e muskujve mund të ndodhë për shkak të: qëndrimit në mënyrë të gabuar, pozicioni që flini si dhe qëndrimi për një periudhë të gjatë para kompjuterit.
Spondiloza e qafës – ju referohet kur rruazat e qafës lodhen shumë. Kjo rritë fërkimin e rruazave dhe për këtë arsye ndodhë dhimbja.
Aksidentet – për shkak të aksidenteve të ndryshme, qafa gjithmonë pëson më së shumti.

Share this:

Leave a Reply