Rëndësia e diagnostifikimit të hershëm të sëmundjeve kardiovaskulare.

Zbulimi i hershëm i sëmundjes kardiovaskulare mund të jetë ndryshimi midis jetës dhe vdekjes, ku vetëm në europë vdekjet nga shkaqet e sëmundjeve kardiovaskulare përbëjnë 48% të të gjitha vdekjeve në tërësi. Duke i njohur herët shenjat e sëmundjeve kardiovaskulare, do të keni një mundësi më të mirë për ti parandaluar kërcënimet që ju kanosen.

Shenjat e para të sëmundjeve kardiovaskulare janë:
• Tensioni i lartë i gjakut
• Niveli i lartë i Kolesterolit
• Niveli i lartë i Glukozës në gjak
• Pesha e lartë trupore

Këto shenja shumë dinë të rrinë edhe në heshtje prandaj zbulimi me kohë dhe trajtimi i duhur i cili në disa raste mund të bëhet edhe pa përshkrimin e barnave, parandalon shfaqjen e tyre.

Për diagnostikimin e hershëm dhe menaxhimin e duhur mund të na vizitoni në Klinikën “Dr. Remzi Rrahmani”.

Adresa: Rr “Sali Çeku”, Mitrovicë (afër ndërtesës së Bashkësisë Islame në Mitrovicë).

Për termine dhe informata shtesë kontaktoni në: 048 322 224

Share this:

Leave a Reply