Dieta – Dita 6

SHËNIM:

Mishi dhe perimet e ziera refinoj me vegetë.

Dita 6 dhe 7 nuk ka dietë.

Gjatë dietës nuk pihet alkooli.

Pas ditës së 5-të, do të humbni 2,5 deri në 5 kg, dhe pas 2 ditë pushim, dieta përsëritet 3 herë (5 ditë + 2 ditë pushim), dhe do të humbni, pa asnjë pasojë, një pabesueshme 15 kg.

Pesha juaj nuk do të kthehet nëse hani normalisht pas dietës, përveç çdo të hënë.

Share this:

Leave a Reply