Rehabilitim i pirjes së duhanit

Fillimisht çdo duhanpirës për te filluar një rehabilitim duhet ta ketë parasysh se mushkërit jan organi i parë i demtuar nga duhanpirja dhe trajtimi fillon nga mushkërit pastrimi dhe rikthimi i gjendjes se më parshme 

Mbase të gjithë e dijn se duhani shkakton varësi dhe ajo tregohet edhe ne paketim për blerje , ju duhet te filloni uljen e nivelit te konsumimit .

Share this:

Leave a Reply