Informacion rreth Aplikimit

Ftesë për antarësim në aplikacionin e parë të shëndetsis në Kosovë .
Ftohen doktorët nga secili regjion i Kosovës të bëjn prezantimin e tyre permes aplikacionit ku do te reklamoin shërbimin të cilin e ofrojnë në ordinancen e tyre private .
Antarësimi lejohet vetëm për doktor të cilët kan një ordinancë private po ashtu lejohet vetëm nga një doktor i një lamie për secilin regjion kjo tregon se hapsira për antarësim është e limituar .

Në baze të shumë kërkesava nga ndjekësit tanë ne kemi vëndosur te krijojm një aplikacion të duhur ku do të antarsohen doktorët dhe individet do ta kenë një mundesi më të lehtë te caktoin termin me doktorët e tyre po ashtu çdo doktor i antarsuar do te shfaqet ne aplikacion më të gjitha të dhënat e sakta dhe orientim nga pacienti deri tek ordinanca përmes lokacionit në map

Doktoret aplikues duhet ti dërgoin të dhenat personale dhe informacione shtes te ordinances

Dhe mbas një rishikimi 24h ju do te lajmeroheni se a është aprovuar aplikimi juaj

Në qoftë se aprovohet aplikimi ju duhet të paguani 12€ mirmbajtje 1 vjeçare

Mirembajtja përfshin këto shërbime , ndryshimin e reklamave,caktimin e termitin online ,dergesa e pacientit me lokacion deri tek ordinanca juaj , paraqitja juaj në lajme të ndryshme të shëndetsis ku shfaqen ne hapsirat tona reklamuese te cilat arrijne nje shikushmeri nga mijera njerez ne muaj dhe miliona shikime ne vit

Mirembajtja përfshin këto shërbime , ndryshimin e reklamave,caktimin e termitin online ,dergesa e pacientit me lokacion deri tek ordinanca juaj , paraqitja juaj në lajme të ndryshme të shëndetsis ku shfaqen ne hapsirat tona reklamuese te cilat arrijne nje shikushmeri nga mijera njerez ne muaj dhe miliona shikime ne vit

Disa nga antaresimet

Share this:

Leave a Reply