Besnik Balaj

Font Awesome Icons thirr dentistin

Stomatologjia është disiplina që studion,diagnostikon, parandalon dhe mjekon kavitetin oral.
Ordinanc Stomatologjike “DENTAL-B” kryen kto shërbime:
-Nxjerrje te dhembeve
-Sherime te dhembeve
-Zevendesimin e dhembeve te humbur me ura nga materiale te ndryshme (metal porcelan, sinter metal, zirkon, E-max)
-Implante dentare
-Proteza totale dhe parciale
-Pastrimin e dhembeve
-Zbardhjen laserike te dhembeve