Blog 📃

9 vende ku nuk duhet të shkoni kurrë pa dezinfektues me vete

Të gjithë e kemi fare mirë të qartë që larja e duarve është mënyra më e sigurtë për të ndaluar përhapjen e baktereve: rreth 80% e tyre përhapen vetëm prej duarëve! Pavarësisht se tani më shumë se kurrë përpiqemi të ruajmë higjenën për të parandaluar përhapjen e Covid-19, jo gjithnjë kemi mundësi ta bëjmë siç … Continue reading 9 vende ku nuk duhet të shkoni kurrë pa dezinfektues me vete

Shënjat që tregojnë se mund të keni sëmundje të zemrës

Nuk janë të gjitha problemet e zemrës paralajmërimi qartë i simptomave, siç janë dhembja e padurueshme në gjoks dhe humbja e vetëdijes. Pra, është me rëndësi të dëgjoni organizmin tuaj dhe me kohë t’i hetoni “shenjat paralajmëruese”. Ushqimi i keq, mënyra e shpejtë dhe e pashëndetshme e jetës, ekspozimi ndaj stresit dhe aktiviteti i pamjaftueshëm … Continue reading Shënjat që tregojnë se mund të keni sëmundje të zemrës

Pija që ju duhet për heqjen e yndyrës në gjak

Receta të ndryshme në kushte shtëpie ju vijnë në ndihmë, për të mbajtur në formë organizmin. Nëse keni probleme me yndyrën në gjak ne ju propozojmë një recetë popullore e cila ndjeshëm ul yndyrat në organizëm, por edhe bën pastrimin e organizmit. REKLAMË Për të përgatitur një recetë të tillë nevojiten 400 gramë selino, 1 … Continue reading Pija që ju duhet për heqjen e yndyrës në gjak

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.