Halil Komoni

Font Awesome Icons thirr doktorin

Ne ofrojmë vizita specialistike infektologjike dhe konsultative për pacient tonë dhe për shërbimet tjera specialsitke.

Shërbimet tona janë te shpejta dhe me konfidecë të lartë për pacientin, duke ofruar vizite specialsitike qe janë të mbështetur nga infrastrukture moderne laboratorike që ne e posedojmë .