Hixhame

Do t’i përmendim disa sëmundje që mund të shërohen përmes hixhamës, kësaj mrekullie të madhe shkencore:

💎Migrena;
💎Epilepsia;
💎Trashësia;
💎Sëmundja e elefantit (quhet ashtu se kemi bllokim te drenazhes se limfes e cila bashkvepron me gjakun dhe organi fillon të fryhet shumë); 
💎Djersitja e grave;
💎Dhimbjet e barkut;
💎Kapslleku;
💎Zemra dhe lukthi
💎Rënie në lukth, përtaci;
💎Dhimbje në zorrë – fryrje;
💎Alergjia nga ushqimi;
💎Reumatizmi;
💎Frymemarrja e rënduar;
💎Stagnacioni;
💎Pagjumsia;
💎Barkqitja;
💎Barkqitja me të vjellur;
💎Shtangimi;
💎Sëmundja e sheqerit (Diabeti);
💎Tëmthi (vreri);
💎Ftohja si pasojë e hipotermisë;
💎Të urinuarit pa dashje (pa vullnet, te pakontrolluar sidomos te femijet);
💎Trekendëshi i bajameve;
💎Zgjeba (ose zhuga siq njihet ne popull);
💎Zorra e trash;
💎Plogeshtia;
💎Semundjet e melqise (e fibrotizuar, yndyrore, ndezje ne lukth, frika nga shkaktimi i kancerit ne gji etj);
💎Qrregullimet e ciklit menstrual;
💎Veshka;
💎Tensioni i larte;
💎Dhimbjet e gjunjeve;
💎Dhimbjet ne kembe;
💎Boshti kurrizor(
💎Gjendjet psikike;
💎Sulmi ne tru;
💎Podagra (eshte nje semundje qe nga femijeria e lekures);
💎Plage dhe te thatet e kercirave dhe kofsheve dhe krurjet me mjet;
💎Dobesimi i imunitetit;
💎Sinuset;
💎Dhimbje barku;
💎Lukthi dhe te thatit;
💎Hemoroidet;
💎Semundja e zemres;
💎Steriliteti;
💎Gjumi i tepert;
💎Kokedhembje;
💎Aktivizimi i ciklit menstrual;
💎Ngushtimi i eneve dhe arterioskleroza;
💎Dhimbjet e shpines;
💎Dhimbjet e shpatulles dhe qafes;
💎Dhimbjet e shpatulles;
💎Dobesi;
💎Ndihme per lenien e duhanit;
💎Dobesim i ndegjimit, ndezja e nervave te degjimit dhe pengesave ne vesh;
💎Tromboza;
💎Aktivizmi i ciklit menstrual;
💎Tensioni i ciklit te gjakut;
💎Qendra e memories;
💎Aktivizimi i qendres se memories;
💎Fistula (te thatit);
💎Dhimbje ne shpine;
💎Fshikeza;
💎Mpirja e kembeve;
💎Mpirja e kraheve;
💎Fijezimi (penjezimi i venave);
💎Paralize e tere trupit;
💎Kokedhembja per shkak te lukthit dhe kapsllekut;
💎Prostata dhe impotenca;
💎Kokedhembja per shkak te boshtit kurrizor dhe fshikezes dhe melqise;
💎Kokedhembje per shkak te ciklit menstrual;
💎Ftohje ne kembe;
💎Dhimbjet e kembes dhe shputes;
💎Forcim;
💎Semundjet e shputes;
💎Vrazhdesia e gjunjeve;
💎Pankreasi;
💎Shtangimi;
💎Memeci;
💎Semundjet e syrit;
💎Atrofi e qelizave te trurit (mungese e oksigjenit);
💎Nderprerja e ciklit menstrual;
💎Ajtja e testiseve;
💎Tensioni i ulet;
💎Dhimbjet e mitres;
💎Nxjerrje pa ere, pa ngjyre dhe pa krurje;
💎Nxjerrje (sekretim) te kafta;
💎Ndezja e nervit te shtate dhe te peste te fytyres;
💎Per aktivizmin e vezoreve (apo formimit te spermatozoideve);
💎Kokedhembje per shkak te dobesimit te te pamurit;
💎Kruarje e shpeshte dhe semundjet e mushkrive;
💎Kokedhembje per shkak te tensionit te larte;
💎Kokedhembje per shkak te sinuseve;
💎Kokedhembje per shkak te anemise;
💎Kekedhembje per shkak te zbritjes se te ftohtit.