Ilirjane Zeka Gafurri

Font Awesome Icons thirr doktoreshen

Dr. Ilirjane Zeka Gafuri
Oftalmologe.

17 vite pervojë pune si specialiste e sëmundjeve të syrit!
Shefe e repartit të syve pranë Spitalit të Përgjithshëm Peje.
Drejtoreshë e ordinancë private të sëmundjeve të syrit dhe optikes “GAFURI shpk.”

Shërbimet qe i ofrojmë në ordinancën “GAFURI” janë:

•Përcaktimi i dioptrisë me kerato-refraktor.
•Matje e tensionit të syrit me
tonometer kompjuterik.
•Heqja e trupave të huaj nga cornea.
•Operime:
-Xanthelasma
-Chalazione
-Tumor të palpebrave
-Pterygiume

Adresa— Rruga “Wesley Clark” (rruga spitalit afër xhamise pa minare “MESXHID”)