Tricepc

Sa më shumë që të keni llojshmeri gjat ushtrimeve per tricepc aq më shumë muskujt i ve ne punë.


Psh. Një dit bëri ushtrime Nr. 1, 2, 3 një dit tjeter bëj 1,4,5 dhe kështu i ndryshon do jav

Shpina duhet te qendroj drejt, kembent nuk i leni drejt por i beni pak gjunje.  Berrylat e dores i mbani sa ma afer vetit dhe pastaj e beni ushtrimin.  Mos u mundoni te qoni pesh te renda se nu do ta beni ushtrimin korekt dhe nuk e ushtroni muskulin e duhur, tricepcin.  Forma eshte shum e rendesishme kur ushtroni.  Nisjani me pesh te leht dhe gradualisht me kohe e rritni peshen.

1.

2.  Ushtrimi i dyte eshte shum i pelqyer nga ata qe ushtrojn fitness.  Edhe ketu po e ceki edhe nje her se pesha eshte shum me rendesi, perdoreni pesh qe mund ta qoni pa problem dhe keshtu e ushtroni muskulin e duhur.

3.  Mbajeni nder mend se ne ket ushtrim prej krahut e deri te mbryli i dores ajo pjes e dores eshte e palevizshme.  Levizja behet vetem prej brrylit e deri te shpatulla e dores.  Nje ushtrim shum i mir per tricep

4.  Ne ushtrimin # kater eshte e rendesishme qe ta mbani shpinen drejt dhe poashtu levizet vetem presa e dores prej brrylit e te shpatulla e dores.

5.  Duart sa ma afer njeri tjetres dhe shtyni peshen perpjet

5.  Duart sa ma afer njeri tjetres dhe shtyni peshen perpjet